Vikten av bra teknik, leverantörer och stämning på arbetsplatsen

Teknikens utveckling handlar inte enbart om tekniska och elektroniska prylar utan även om tjänster, hemsidor, sociala medier etcetera. Lika väl som ett kontor eller en arbetsplats är mer eller mindre beroende av fungerade tekniska hjälpmedel och verktyg som datorer, telefoni, skrivare etcetera så är det otroligt viktigt att ha bra och väl fungerade relationer med sin eller sina leverantörer.

Kontorsgiganten är en välkänd och populär leverantör vad gäller allt man kan behöva till just kontoret. Allt från kontorsmaskiner, toner, telefoni, kontorsmöbler, fika, konferensartiklar och förbrukningsvaror som pennor, block, häftstift etcetera hittar man hos Kontorsgiganten. Det bästa med den här typen av företag är att man endast behöver en enda leverantör till precis allt man kan tänkas behöva till arbetsplatsen.

”De som jobbar på arbetsplatser med flera gemensamma fikaraster per dag tycker inte bara att stämningen är bättre, utan också att alla jobbar mer effektivt. 65 procent av de tillfrågade på en arbetsplats med flera fikaraster ihop ansåg att medarbetarna var effektiva, mot bara 56 procent på arbetsplatserna där man aldrig fikade ihop.”

Nu när det dessutom är bevisat att fikapauser på arbetsplatsen ger ökad effektivitet hos de anställda får man självklart inte glömma att beställa in fikabröd regelbundet till arbetsplatsen. Alla typer av morötter behövs faktiskt för att få ett så effektivt och välfungerande företag som möjligt. Om det gäller att låta de anställda fika mer eller om man ska se till att de får bra förmåner, den senaste iPhonen som jobbtelefon eller om det bara behövs lite uppskattande ord då och då är självklart upp till varje chef att avgöra. Men morätter, och då menar vi inte på fikabordet, är ett måste.