Bilden på nya iPhone 7 läckta

Hypen kring den nya iPhone 7 som kommer att lanseras under hösten 2016 är redan enorm och det är många som väntar på att få hålla den i sin hand och ha i sina ägor. Redan nu verkar det finnas läckta bilder på telefonen som kanske kommer att spränga alla rekord.

3291591-macintosh-loggaEn mobiltelefon är inte längre bara en mobiltelefon utan så mycket mer. Våra telefoner är en förlängning av oss själva och ser till att vi kan leva det liv som vi så mycket strävar mot: enkelhet, smidighet och tillgänglighet. Apple sticker ut från mängden då de redan från början gick ut med att man inte bara, som Microsoft, satsade på innehållet utan att man även satsar på designen. För visst, om man håller något i sin hand som är snyggt så får man en bättre användarupplevelse. Vi har tidigare skrivit om de rekordförsäljningar som sker under Black Friday, men kanske kommer försäljningen av den nya telefonen att bli mer kraftfull? Ja, vad lever vi människor i om inte ett förväntningssamhälle.

förvånansvärt lik 6:an

De första bilderna, om man ska lita på dessa, visar att till utseendet så är den nya modellen förvånansvärt lik de som redan finns på marknaden.

“Bilderna visar baksidan på en påstådd 4,7-tumsmodell av Iphone 7. Vid en första anblick ser den ut att vara väldigt lik nuvarande modeller, men värt att notera är att antennlinjerna är flyttade till kanterna av telefonen.”(läs mer)

Dock kan man räkna med många nya spännande funktioner i telefonen och ja, den kommer man att vilja ha. För visst vill vi ha allt det nya som Apple kommer med?