Black friday dubblar försäljningarna

Snart är det åter dags för den stora shoppingdagen som så många väntar på: Black friday. Dagen då handeln förväntas att fördubblas så det gäller att armbåga sig fram och även veta vad man vill ha.

6646997-black-friday-just-ahead-green-road-sign-and-cloudsDen 28 november är en otroligt stor shoppingdag för många människor. Det är nämligen dagen med stort D när det kommer till shopping. Black Friday, läs mer på http://www.pricerunner.se/c/kampanjer/black-friday/index2.html, började i USA och visar när man börjar med sin julhandel, detta då de röda minussiffrorna i butikerna vändes och blev svarta vinstsiffror. Nu har denna dag fått otroligt proportioner och företagen tävlar om vem som kan hålla de bästa reorna och många är det som i realtid kan mäta för att se hur det går. Förra året kunde man på Klarna mäta alla e-handlare i realtid för att lägga svart på vitt och se att handelsrekordet sprängdes i rekordfart skriver svd.se. Vad man tror inför detta år är att det kommer bli lika galet.

Kaos bland elektronikprylarna

Förra året sprängde britterna miljardvallen när det kommer till den stora shoppingdagen och på Expressen går det att se bilder från när människor försöker komma över bra erbjudande gällande elektronikprylar. För varje år är det allt fler länder som hakar på den svarta trenden och erbjuder bra priser och med tanke på att man handlar allt mer online så blir det en självklarhet att pressa sina priser så ens konsumenter inte går till ens konkurrenter. Oftast är det ett stort tryck på morgnarna då många är lediga och man vill passa på att ta del av de allra bästa.

Trendar på Google

Vad man även kan se är att Black Friday är otroligt populärt på Google och att fler människor söker på det än på populära Halloween. Kanske är det inte så konstigt då vi alla vill göra bra kap. Men detta bör man ha i åtanke:

  • Var ute i god tid
  • Kolla upp innan vad du planerar att handla
  • Var bestämt
  • Handla inget du är osäker på, då kommer du bara att ångra dig.
  • Kolla upp om det är bytesrätt och öppet köp.