Skydda din iPhone 7

IPhone 7 är Apples mest avancerade telefon hittills, men 8:an förutspås bli ännu bättre och HTC utmanar iPhone-telefonerna med sin kommande modell – men för dig som har en 7:a ska inte hänga läpp för det inte, iPhone 7 är väl värd att skyddas!

8863156-tva-hands-jobbEn telefon som skapat nästintill hysteri på köpemarknaden när den nu släpptes är iPhone nummer 7 i raden och nästa steg för många av oss är nu att pryda denna med ordentliga iPhone 7-tillbehör så att telefonen hålls i gott skick. Men har du inte lyckats haffa en sådan telefon än är ett tips att titta bortom landets gränser. Något som till exempel MacWorld skriver om är nämligen hur telefonen kostar olika världen över – och att Sverige befinner sig på mitten av skalan. Topp tre dyraste telefonerna hittas i Turkiet, Brasilien och i Ryssland och billigaste hittas i USA, japan och i Hong Kong.

Utmanas av android-telefoner

Något som kan vara intressant att veta är att iPhone är nummer ett när det gäller populäritet världen över, men nu kan jätten komma att utmanas. Något som till exempel Metro skriver om är hur HTC snart kommer att släppa en telefon som det räcker att klämma på för att den ska ta en bild – och det är något som man tror verkligen kommer sätta företaget på kartan. Så om du inte lyckats knipa en 7:a kanske denna är ett bra substitut innan 8:an kommer, som faktiskt utlovas vara ännu bättre än 7:an om man ska tro de uppgifter som läkt ut om telefonen såsom Nyheter24 skriver om:

”Det har även ryktats om att Appletänker övergå till en OLED-skärm, vilket kommer göra iPhone 8 ännu mer imponerande än iPhone 7 Plus. Frågan är dock var Apple kommer välja att placera fingeravtrycksläsaren när hela skärmen upptas av en skärm. Vissa tror att den kan komma att sättas på baksidan av telefonen, likt Google Pixel phone. På en av de läckta bilderna syns nämligen en cirkel på telefonens baksida som skulle kunna vara avläsaren.”